Profil


Gammel butik (1) 

I 1973 grundlagde Bøje Larsen firmaet med servicestation og autoværksted, BP Trekanten Hobro. I 1975 startede firmaet med forhandling af Toyota på adressen Randersvej 46-48 Hobro. I 1979 blev faciliteterne imidlertid for små, og forretningen flyttede til Randersvej 91 Hobro. Firmaet blev udvidet med cafeteria, samt ny biludstilling. Da motorvejen åbner i 1992, betyder det, at der kommer mindre kunder i cafeteriet, så i 1996 bliver cafeteriet lukket og lagt til biludstillingen.

Efter 25 år som autoriseret Toyota forhandler, vælger importøren Toyota Danmark at omlægge forhandlernettet. Vi stopper derfor som Toyota forhandler i 2000.

I april 2000 skifter vi bilmærke, til det fremad stormene koreanske Hyundai, der i lang tid har været helt fremme på top 10. Samtidig med det, forbereder vi et generationsskifte, hvor Palle Larsen bliver inddraget i firmaet. Palle Larsen er udlært mekaniker i firmaet i 1989, og har deltaget på samtlige kurser i årenes løb og er derfor i dag også servicerådgiver. 

I juni 2013 blev vi autoriseret Suzuki forhandler. I den forbindelse satte vi gang i en gennemgribende renovering af vores forretning, den bliver vi færdige med i sensommeren 2014, således at vores forretning i dag fremstår som ny.

Vores øvrige personale deltager løbende i forskellige kurser hos Suzuki.

Gennem de sidste 15 år har vi haft fornøjelse af at have Hyundai i huset.

Det har været meget spændende at følge mærket, fra at have været næsten ukendt, til i dag hvor det er mellem de mest solgte mærker i Danmark.

I de seneste 2 år har vi været autoriseret Hyundai serviceværksted, men har nu besluttet den 1. juni 2015 at ophøre som autoriseret Hyundai serviceværksted.

Det betyder ikke at vi lukker, tværtimod fortsætter vi som autoriseret Suzuki forhandler, og fortsætter med at servicere alle bilmærker, men vi vil tillade os at kalde os Hyundai Ekspert. 

Så velkommen til Bøje Larsen Biler A/S.

ny

 

 

Bøje Larsen A/S • Randersvej 91 • 9500 Hobro • Tlf. 98 52 29 77
bilinfo